Evi Happe

Ik ben Evi Happe en ik help jou graag bij het creëren van meer werkgeluk in je huidige job of bij het onderzoeken welke job écht bij jou past.

Vanuit mijn eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om je goed te voelen in je job. Ons werk maakt immers een groot en belangrijk onderdeel uit van ons leven, waar we veel energie kunnen uithalen, maar waar we ook veel energie aan kunnen verliezen. Bovendien geloof ik dat hoe meer we onszelf kunnen zijn op de werkvloer en hoe beter we onszelf kunnen uitdrukken in ons werk, hoe meer vervulling en geluk we ervaren.

Zelf was ik jarenlang op zoek naar een job die echt bij me paste en die me voldoening en energie gaf. Ik studeerde af als Licentiaat in de Rechten en deed heel wat ervaringen op in de juridische wereld en ook daarbuiten.

Achteraf besefte ik dat ik eigenlijk vooral op zoek was naar mezelf: Wie ben ik écht? Wat vind ik belangrijk? Waar krijg ik energie van? Wat heb ik nodig om me goed in m’n vel te voelen en om goed te kunnen blijven functioneren? Op zoek naar wat ik echt wou, ben ik vele opleidingen gaan volgen en uiteindelijk ben ik een nieuwe weg ingeslagen.

Tijdens mijn loopbaantrajecten sta jij als mens centraal. Via gesprekken en specifieke methodieken nodig ik je uit tot zelfreflectie, waardoor je tot waardevolle verdiepende inzichten komt omtrent ‘Wie ben ik?, Wat kan ik? en Wat wil ik?’. Door deze inzichten te koppelen aan concrete en passende mogelijkheden vanuit een realistische kijk op de arbeidsmarkt, kunnen duurzame positieve veranderingen gerealiseerd worden.

De thema’s binnen loopbaanbegeleiding kunnen zeer uiteenlopend zijn: heroriëntering, omgaan met stress, conflicten op de werkvloer, onzekerheid, perfectionisme, meer zelfzorg en het aangeven van grenzen, verbeteren van je werk-privé balans, meer groei en uitdaging vinden, je competenties en talenten in kaart brengen, toekomstmogelijkheden verkennen, enz.

Bovendien kan loopbaanbegeleiding bijzonder waardevol zijn bij de preventie van burn-out of bore-out en in geval van re-integratie na langdurige afwezigheid of heroriëntering na burn-out of bore-out.

Wat jouw loopbaanvraag ook is, mijn begeleiding is steeds op maat. We belichten het obstakel waar jij tegenaan loopt, stellen jouw doel(en) vast en bepalen wat jij nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken. Elk traject resulteert in een persoonlijk ontwikkelingsplan mét concrete acties.

Omdat ik als loopbaancoach verbonden ben aan een erkend loopbaancentrum ‘Diaspoor Werk Met Zin’, kan je bij mij terecht met loopbaancheques. In dat geval betaal je slechts € 40 voor 4 uur persoonlijke coaching of € 80 voor het ganse traject van 7 uur loopbaanbegeleiding. Maar ook wanneer je geen recht hebt op loopbaancheques help ik je graag verder. Iedereen is welkom!

Heb je vragen of ben je benieuwd wat loopbaanbegeleiding voor jou persoonlijk kan betekenen? Contacteer me voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via evi@diaspoor.be of 0479 55 02 83.

Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!